O nouă licitație deschisă pentru prima serie de parcele disponibile spre vânzare din noul cartier Farcaș

Primăria Orașului Victoria organizează în data de 7 septembrie o nouă licitație deschisă pentru prima serie de parcele disponibile spre vânzare din noul cartier Farcaș.
„Organizăm o nouă licitație deschisă pentru prima serie de parcele disponibile spre vânzare din noul cartier Farcaș: 📍 joi, 7 septembrie, începând cu ora 10, la Primărie.
ℹ️ Licitația deschisă înseamnă că toți participanții sunt prezenți în sală și se licitează la vedere, cu strigare.
☝️ Atrag atenția tuturor celor interesați să studieze cu atenție caietul de sarcini și să vină cu cele două documente (în copie) care sunt absolut necesare pentru participarea la licitație, în cazul persoanelor fizice:
1. Certificat Fiscal privind impozitele și taxele locale (de la Primăria Victoria)
2. Certificat de atestare fiscală emis de Direcția Generală a Finanțelor (ANAF), care se mai numește și cazier fiscal
(Pentru persoane juridice sunt necesare următoarele acte, în copie: Certificat de înregistrare la Registrul Comerțului, Cod Unic de Înregistrare, Scrisoare de garanție bancară sau bonitate (opțional), Certificat de atestare fiscală emis de Direcția Generală a Finanțelor, Certificat Fiscal privind impozitele și taxele locale.)
La prima licitație pe care am organizat-o, foarte puțini participanți au avut aceste documente, consecința fiind că cei mai mulți nu au putut intra în licitație. Astfel, doar cinci din cele 14 parcele au fost vândute. Dintre acestea, parcela fără PUZ a avut cel mai mic preț de vânzare, respectiv 24.100 lei plus TVA, iar cel mai mare preț final a fost de 80.000 lei plus TVA.
Așadar, citiți caietul de sarcini și respectați cerințele! Dacă încă nu aveți caietul de sarcini, îl puteți achiziționa de la Primărie, până miercuri, 6 septembrie, contra sumei de 50 de lei, iar taxa de participare este 30 de lei.
Abia aștept să văd cum cel mai nou cartier al Victoriei prinde viață, un cartier pe care l-am construit de la zero, cu eforturi și greutăți, pentru ca acest oraș să reînvie, să crească și să poată fi “acasă” pentru tinerele noastre familii.“, spune Camelia Bertea, primarul orașului Victoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *