Trei companii românești licitează pentru modernizarea Transfăgărășanului

Trei companii din România au intrat în competiţia de atribuire a lucrărilor de modernizare a Transfăgărășanului. Anunţul a fost făcut de Directorul General al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Cristian Pistol. Acesta a anunțat pe pagina personală de social media  că trei firme au depus oferte pentru modernizarea Transfăgărășanului.

Au intrat în competiţie pentru realizarea studiului de fezabilitate aferent lucrărilor de modernizare pentru sectorul cuprins între  km 104 și km 130+800  Rutier Conex XXI SRL,  Specialist Consulting SRL şi Total Business Land SRL.

“Contractul prevede adoptarea unor soluții tehnice corespunzătoare pentru ca circulația să fie deschisă pe o perioadă cât mai lungă a anului pe secțiunea dintre Piscul Negru și  Cabana Bâlea Cascadă”, precizează directorul Cristian Pistol.

Valoarea estimată a contractului este de 10,14 milioane de lei (fără TVA).

Durata contractului de proiectare este de 12 luni, din care 9 luni pentru elaborarea documentației de avizare a lucrărilor de intervenții.

În perioada următoare, Comisia de Evaluare va analiza ofertele și va desemna câștigătorul.

Cele trei companii care licitează

Rutier Conex XXI SRL este o companie băcăuană deţinută de Iulian Mata şi Dana Pădurariu. Principalul obiect de activitate este Activităţi de inginerie si consultanţă tehnică legate de acestea. Anul trecut, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 4 858 220 lei şi un profit net de 2 848 894 lei.

Bucureştenii de la Specialist Consulting SRL, companie deţinută de Romică Cezar Şerban au derulat anul trecut activităţi însumând o cifră de afaceri de 13 904 197 lei, cu un profit net de 288 568 lei.

Total Business Land SRL este o companie din Alba-Iulia, administrată de Marius Traian Todor şi deţinută de un grup de opt asociaţi. Cifra de afaceri a companiei pentru 2022 a fost de 49 460 412 lei şi profitul net s-a ridicat la 10 884 173 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *