Autoturism nou pentru orele de conducere auto, la Liceul Tehnologic „Dr. Ioan Șenchea“

masina senchea„Educație pentru siguranță – Copilul de azi, șoferul de mâine!” este unul dintre proiectele aflate în curs de implementare la nivelul Liceului Tehnologic „Dr. Ioan Șenchea” Făgăraș.
Proiectul este finanțat prin Fondul UnionOțel – Viitor pentru educație în Țara Făgărașului. Fondul UnionOțel fiind implementat și coordonat de Fundația Comunitară Țara Făgărașului (FCTF).
Prin acest proiect ne propunem să contribuim la reducerea numărului evenimentelor nedorite în trafic prin responsabilizarea și educarea tinerei generații.
În proiect sunt prevăzute următoarele activități: ora de educație rutieră, sesiuni de întrebări și răspunsuri, învățăm să conducem corect și sigur, primul ajutor în caz de accident rutier și reînnoirea parcului auto al Liceului Tehnologic „Dr. Ioan Șenchea” Făgăraș.
Ieri s-a finalizat activitatea de reînnoire a parcului auto al unității de învățământ. Astfel, a fost achiziționat un automobil necesar efectuării orelor de conducere auto, prevăzute în programa școlară a elevilor de la calificările Mecanic auto, Horticultor și Lucrător în agroturism.“, spun reprezentanții instituției de învățământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.