Lucrări de reparație pe drumul județean din Comăna

Se fac lucrări de reparație pe DJ 104 K, un drum județean care traversează câteva sate din comuna Comăna. Șantierul a fost deschis în urmă cu câteva zile în Crihalma și vor fi continuate în intravilanul satului Ticusul Nou.

În această perioadă pe Drumul Județean 104 K se fac reparații. Deși drumul este într-o stare bună, pe anumite porțiuni ale acestuia au apărut gropi, de aceea reprezentanții Primăriei Comăna au făcut interpelări la Consiliul Județean Brașov, să reabiliteze acele porțiuni. Reparațiile au loc în Crihalma și urmează porțiunile de drum deteriorate, din satul Ticușul Nou
”Drumul a trecut prin iarnă și probabil a fost afectat și de precipitațiile din toamna anului trecut. Așadar, în anumite porțiuni s-a mai deteriorat și se fac atât lucrări de burdușire, unde într-adevăr a fost foarte stricată fundația, acolo s-a decopertat până la 40 de cm și s-a pus balastul care a fost compactat bine și urmează să vină firma să facă toate plombările. Beneficiari vor fi cetățenii comunei noastre din satele Comăna de Jos, Crihalma și Ticușul Nou”, spune Viorel Grusea, primarul com. Comana.
DJ104 K a fost modernizat în anul 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *