Stadiul lucrărilor la rețeaua de apă-canal, în comuna Hârseni

Rețeaua de apă și canalizare ar putea funcționa de anul viitor în satele comunei Hârseni. Potrivit primarului Dan Dâmboiu, lucrarea mult așteptată a stagnat din cauza unei expertize tehnico-judiciară. La ora actuală, licitația e pe ultima sută de metri, iar într-un an, edilul speră ca  lucrarea să fie finalizată. 

Veste bună pentru locuitorii comunei Hârseni. De anul viitor vor avea parte de condiții mai bune de trai, pentru că rețeaua de apă și canalizare ar putea deveni funcțională. Acest proiect ar fi trebuit finalizat de ceva timp, potrivit primarului Dan Dâmboiu, dar firma care se ocupa de lucrare a intrat în faliment. Înainte de a scoate la licitație ce mai este de executat din lucrare, a fost necesară întocmirea unei expertize tehnico-judiciară.

Avem scos la licitație, trebuie să se finalizeze, s-a înscris o firmă, lucrarea de apă și canalizare. Suntem pe ultima sută de metri ca să putem să finalizăm apa și canalizarea. Am fost obligat să fac expertiză, iar după ce s-a finalizat expertiza, care a durat aproape un an de zile, am scos restul de executat la licitație și sperăm ca în maxim un an de zile  să finalizăm. Eu vreau mai repede, cât mai repede, ca să fie rețeaua funcțională, să ne putem folos și de apă și de canal“, ne-a spus Daniel Dâmboiu, primarul com. Hârseni.

Lucrările de alimentare cu apă și canal au  început în această comună în urmă cu 8 ani.

foto: arhiva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *