Programul gratuit de sterilizare și microcipare continuă la Victoria

La Victoria continuă programul gratuit de de sterilizare și microcipare. Astfel, locuitorii orașului care dețin animale de companie și nu au beneficiat de aceste proceduri, pot merge vineri, 23 iunie, la stadion, în fața Primăriei.

„Continuăm campania de sterilizare și microcipare gratuită a animalelor de companie de pe raza UAT Victoria 🐕
📌 Vineri, 23 iunie, începând cu ora 9:00, vă aşteptăm la stadion, în faţa Primăriei, pe toţi cei care aveţi animale de companie sau aveţi pe lângă casă animale de care aveţi grijă, pentru care nu aţi făcut încă aceste proceduri. Condiția este să aveți domiciliul pe raza orașului Victoria.
Îi avem în continuare alături de noi ca parteneri în această campanie pe cei de la clinica veterinară Darius Vet Praxis, cărora le mulțumesc şi cu această ocazie pentru colaborare! Mulţumesc, de asemenea, organizaţiei Susy Utzinger Stiftung für Tierschutz – SUST, care suportă toate costurile!
Dacă aveți nevoie de informații suplimentare, vă rog să îl contactați pe colegul meu Ciprian Iezsenszki, șef birou ADPP, la tel. 0787 583 272.
Nu uitaţi că doar aşa putem stopa fenomenul înmulţirii animalelor fără stăpân, care, fără nicio vină, sunt condamnate la o viaţă plină de suferinţă.“, spune Camelia Bertea, primaurl orașului Victoria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.