Cămășile pictate de făgărășeanca Andreea Madlen au ajuns să fie purtate și de americani

Andreea Madlen este cea care a pus bazele proiectului Made with joy in Transylvania în 2018, brand sub care crea cămăşi pictate manual într-un atelier din Făgăraş. Între timp, businessul său a trecut printr-un proces de rebranding, astăzi fiind denumit simplu Madlen, iar în cei cinci ani de activitate s-a extins în ţară, dar şi peste hotare. Cămăşile Madlen sunt realizate astăzi în mai multe ateliere din ţară, pot fi văzute de către clienţi într-un showroom din Braşov şi au ajuns chiar şi la New York.

A rămas bucuria de a crea în Făgăraş cămăşi pictate manual, dar între timp am făcut rebranding. Simţeam că e nevoie de un nume mai scurt pentru a fi vizibili mai mult şi pe piaţa internaţională. De la început aş fi vrut ca brandul să se numească Madlen. După trei ani am decis să schimbăm numele brandului. Am pornit dintr-o joacă, dar ne dorim să evoluăm. Mai avem alte ateliere în ţară şi colaborez cu alţi patru artişti. Atelierul din Făgăraş funcţionează astăzi cu patru oameni. Acolo se implementează viziunea şi ideile pe care le am”, a spus antreprenoarea, Andreea Madlen Flueras citată de Ziarul Financiar.

Proiectul său a pornit cu un singur model de cămaşă oversize, dar în prezent portofoliul cuprinde alte nouă modele de cămăşi, inclusiv cămăşi de tip rochie. Acestea sunt realizate din materiale naturale, precum in sau bumbac şi pot fi brodate manual şi cu pietre semipreţioase.

Magazinul online, spune Andreea Madlen, este cel care aduce cei mai mulţi clienţi. În pandemie, brandul şi-a listat produsele pe unul dintre cele mai importante site-uri de online shopping, iar acestea au reușit să ajungă astfel şi la clienţi din afara ţării.

În vara anului 2021, cămăşile pictate în atelierul din Făgăraş au ajuns la un târg care a avut loc la New York.

Mai mult AICI

FOTO: facebook

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *