Reprezentanții unei fabrici de încălțăminte din Timișoara au aflat povestea lor și le-au trimis un cadou

Trei ani la rând au oferit ghetuțe noi copiilor din familii cu posibilități reduse, însă nu s-au gândit că vor primi și ei ghetuțe noi, pentru munca voluntară ce o depun. Este vorba despre voluntarii Asociației „Doamna Maria Brâncoveanu“ din Făgăraș, care au primit tocmai de la Timișoara, de la o fabrică de încălțăminte, ghete noi „numai bune de răzbătut, în orice condiții“.
ghetute voluntariUn gest ce i-a lăsat fără cuvinte pe reprezentanții Asociației „Doamna Maria Brâncoveanu“ și în special pe tinerii voluntari, care nu se dau la o parte atunci când sunt organizate fel de fel de campanii de ajutorare și în principal acțiuni educative pentru copiii făgărășeni. Reprezentanții unei fabrici de încălțăminte din Timișoara au aflat povestea lor și s-au gândit că le sunt binevenite niște ghetuțe noi.
O fabrică de încălțăminte din Timișoara a aflat de noi si s-a gândit să ii susțină pe tinerii asociației cu încălțăminte de iarnă, numai bune de răzbătut în orice condiții. Suntem de-a dreptul impresionați de gest!“, spune Natalia Corlean, de la Asociația „Doamna Maria Brâncoveanu“.
Reamintim că asociația a organizat trei ani la rând campania „Ghetuțe noi, de Sfântul Nicolae“, cu ajutorul donatorilor din Țara Făgărașului și nu numai, dar și cu cel al voluntarilor asociației, care au răspuns întotdeauna prezent pentru ducerea la bun sfârșit a acțiunilor. Peste 500 de perechi de ghetuțe noi au ajuns la copiii din familii cu posibilități reduse din Țara Făgărașului, în cadrul acestor campanii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *