Problema gunoiului: Consilierii locali nu s-au organizat pentru a se întâlni. Primarul a convocat el ședință de îndată

Salco ServPrimarul Municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu, a convocat ședință de îndată, pentru ziua de miercuri, 6 ianuarie. Asta după ce consilierii locali nu au convocat ei o ședință, pentru rezolvarea problemei gunoiului menajer, gunoi ce nu va mai fi ridicat începând din 6 ianuarie, potrivit conducerii Salco Serv, din cauza neaprobării tarifelor pentru 2021 de către aleșii locali. Pe pagina de facebook, primarul Făgărașului scrie că a convocat el o ședință de îndată, pentru identificarea unei soluții în privința societății Salco Serv

„Promisiunea consilierului local Dan Gavrilă, de a fi convocată o ședință de îndată înainte de 6 ianuarie, nu s-a concretizat. Cu alte cuvinte, problemele societății de salubritate sunt încă nerezolvate.

O decizie în acest sens este absolut necesară, pentru că municipiul are nevoie de un operator care să ridice deșeurile, să întrețină curățenia pe domeniul public, dar și să deszăpezească străzile.

În consecință, îi voi convoca pe consilierii locali în ședință de îndată, miercuri, de la ora 12.00, pentru identificarea unei soluții în privința societății Salco Serv, pe care Consiliul Local o are în subordine.“, a scris primarul pe pagina de socializare.

Reamintim că în luna decembrie, consilierii locali au convocat două ședințe: una extraordinară și una de îndată, pentru găsirea unor soluții cu privire la societatea Salco Serv, societatea care a propus tarife mult mai mari pentru făgărășeni, pentru ridicarea gunoiului.  Aleșii locali nu au ajuns la niciun acord, privind activitatea societății în 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.