Emoții și lacrimi la final de clasa a XII-a, pentru absolvenții Colegiului Național „Radu Negru“

A sosit momentul despărțirii și pentru absolvenții Colegiului Național „Radu Negru“. Ieri, într-un cadru festiv, cei 143 de absolvenți de liceu și-au luat rămas bun de la profesori și colegi, pășind pentru ultima dată în calitate de elevi în liceul unde, timp de 4 ani, au trăit clipe de neuitat, au legat prietenii și au evoluat din toate punctele de vedere.

IMG_5900Ultima zi de liceu a răscolit amintiri și a creat emoții  puternice. Absolvenții claselor a XII-a de la Colegiul Național „Radu Negru“ au întors ultima pagină a unui capitol foarte important din viața lor și alături de profesori, părinți, frați, bunici sau prieteni  au participat la festivitatea de încheiere a liceului.

Pe acorduri de „Gaudeamus igitur”, cei 143 de absolvenți ai colegiului făgărășean au pășit pentru ultima dată pe holurile liceului. Festivitatea organizată la cortul amenajat în curtea instituției de învățământ, a început cu mesajul directorului instituției de învățământ, prof. Maria Racu.

„Este festivitatea de sfârșit de an pentru clasa a XII-a. Avem în această promoție, a anului 2023, 143 de elevi. Este o încununare a muncii pe care elevii au depus-o în cei patru ani de liceu, o încununare a ceea ce înseamnă formare și de asemenea o încununare a ceea ce am putea defini relație între elevi- părinți și profesori. Este o zi în care gratulăm elevii și pe fiecare în parte și de asemenea gratulăm performanța. Dacă am citi mesajul, motto-ul promoție unde spune că ei sunt elita și viitorul nostru. Iată ce frumos se autodefinesc și cu aceste gânduri aș încheia descrierea de astăzi. Avem mare încredere că acești elevi se vor înălța și vor ajunge doar acolo unde ei își vor impune limitele. Le urez succes și să aibă încredere că „ce e val ca valul trece “ și „cine nu luptă, a pierdut deja“. Le urez mult succes la examenul de Bacalaureat, le felicit pe cele cinci colege diriginte care au îndrumat cu foarte mare atenție aceste colective, vorbim de doamna dirigintă Mănduc Alina, doamna diriginta Boieru Gabriela, doamna diriginta Dobrin Daniela, doamna dirigintă Rusu Alexandrina și nu în ultimul rând doamna dirigintă Naneș Daniela. Este și va fi o zi în care emoția rămâne și va deveni peste ani și ani, acea clipă la care vom face referire și ne-am dori să revenim“, ne-a spus Maria Racu, dir. Colegiului Național „Radu Negru“

IMG_5915În cadrul festivității, au fost premiați elevii care au obținut rezultate bune la învățătură și au făcut performanță. Șefa promoției 2023 este Ecaterina Stanciu, din clasa a XII-a E, care a absolvit cei patru ani de liceu cu media 10.00.

 

 

 

 

 

 

IMG_5932 IMG_5931 IMG_5930 IMG_5925 IMG_5924 IMG_5923 IMG_5903 IMG_5904 IMG_5917 IMG_5918 IMG_5899 IMG_5897 IMG_5895 IMG_5889

 

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

smart

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *