Off-road pe teren accidentat în zona noastră. Comănarii i-au întâmpinat pe oaspeți așa cum se cuvine

Pasionaţii sporturilor cu motor vor fi în competiție azi și mâine. În zona adiacentă localităţilor Rupea, Veneţia de Jos și Comăna are loc o întrecere spectaculoasă.Gps Adventure Trophy“ este dedicată amatorilor de off-road ce pune accent pe navigatia in teren accidentat si nu pe viteza de parcurgere a unui traseu prestabilit de organizator.

comana 1Andrenalină la cote maxime în zona Făgărașului. Timp de 2 zile se desfășoară o competiție de off-road pe teren accidentat,  organizată de Asociația Club Sportiv Adventure Veneția în zona Rupea – Comăna – Veneţia de Jos. „GPS Adventure Trophy“ este o competiţie off-road din calendarul oficial Cnor-Fras 2023 și include două probe. Se pune accent pe navigaţia în teren accidentat, nu pe viteză. In acest sens, echipajelor le revine sarcina să găseasca cat mai multe puncte GPS (way point-uri) într-un interval de timp stabilit de organizator si comunicat la sedinta tehnica. La Comăna de Jos, localnicii i-au întâmpinat  astăzi așa cum se cuvine pe oaspeții sosiți la competiție.

Sunt mândru să ne tranziteze comuna. E o competiție foarte importantă, care a început să aibă tradiție în zona Cohalmului, în zona Rupea și chiar în zona Comăna și Țara Făgărașului. Este competiția GPS Adventure Trophy 2023 și este organizată Asociatia Club Sportiv Adventure Venetia, în colaborare cu comuna Comăna, dar și cu comuna Părău. Este o competiție care tranzitează și comuna noastră de off road și mai mult de cât atât este și o bună ocazie de a ne promova din punct de vedere turistic, pentru că la competiție participă concurenți din toată țara. Vor tranzita comuna noastră, îi vom primi îmbrăcați în costume tradiționale din zona Comăna, din satele noastre, cu tradiționala pâine cu sare și bineînțeles le urăm succes“, ne-a spus Viorel Grusea, primarul comunei Comăna. 

 

Așadar astăzi, la ora 11.00, s-a dat startul probei de căutare a punctelor GPS. Mâine va fi o probă de căutare a punctelor GPS (cu start la ora 10.00), dar şi proba Super Specială – Trial „Cupa Veneţia” ediţia a II a care va avea loc în Veneţia de Jos, în apropiere de Băile Veneţia (cu start de la ora 14.00).

comana 2

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.