A treia oară a fost cu noroc! Opoziția a votat PENTRU

A treia ședință a Consiliului Local, care s-a desfășurat în această seară, la Casa Municipală de Cultură, a fost cu noroc pentru cetățeni. Cei 8 consilieri locali care fac opoziție, au ridicat mâna și au votat favorabil pentru continuarea procedurii necesare pentru demersul de modernizare a variantei de ocolire a orașului. Asta după ce în data de 30 martie au respins acest proiect, fără să-și motiveze votul, iar în data de 7 aprilie au dat din nou un vot negativ, pe motiv că nu au fost depuse câteva avize în mapa de ședință.

Chiar dacă ședința din această seară nu a fost una constructivă și normală din punct de vedere al limbajului dintre interlocutori, la final, proiectul pentru continuarea demersurilor de modernizare a variantei ocolitoare a Făgărașului, a fost votat.

A fost a treia ședință în care îi rog pe cei 8 consilieri să citească proiectul de hotărâre, să se aplece asupra acestui proiect de hotărâre, să ne lase să ne continuăm procedura de modernizare a variantei ocolitoare. Voturile lor negative din ședințele trecute, au întârziat proiectul destul de mult și am fost în imposibilitatea de a pune proiectul în practică. Astăzi, cred că de frică și de rușinea față de cetățeni au votat și nu au mai avut curajul să ceară alte documente care nu au legătură cu acest proiect, pentru a nu vota din nou. Cred și sper ca în continuare, acești 8 consilieri din grupul PNL, se vor apleca asupra proiectelor și vor vota toate proiectele de hotărâre care se referă la dezvoltarea municipiului Făgăraș.“, ne-a spus Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

Potrivit primarului, licitația a fost finalizată. De asemenea și contestația depusă a fost rezolvată, urmând ca în perioada următoare să fie semnat contractul  de începere a proiectării și execuției.

„Așteptăm semnarea contractului, așteptăm să ducem la îndeplinire această alipire a imobilelor teren, ca ulterior să dăm ordinul de începere  a proiectării și execuției, dar și această alipire se face într-o perioadă destul de lungă și aveam nevoie de acest document administrativ“, ne-a mai spus primarul Făgărașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.