Localnic împușcat în timpul unor violențe în Cuciulata

Violențe în Cuciulata (jud. Brașov), azi-noapte! Un localnic a fost împușcat în picior, în timpul unui scandal ce a izbucnit la Căminul Cultural.

,,In data de 17 aprilie a.c., în jurul orei 02.30, o patrulă formată din doi jandarmi a fost sesizată cu privire la faptul că un grup de persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice provoacă scandal și agresează mai multe persoane care se află în interiorul Căminului Cultural din localitatea Cuciulata.

Patrula de jandarmi s-a deplasat de urgență la fața locului. Din primele estimări, în conflict erau implicate aproximativ 14 persoane.

La un moment dat, a avut loc o pană de curent, moment în care majoritatea participanților au ieșit în curtea imobilului, iar persoanele recalcitrante au început să adeseze injurii forțelor de ordine, unul dintre jandarmi fiind lovit de un bărbat.

În încercarea de aplanare a conflictului, jandarmii au folosit spray-ul iritant lacrimogen, fără a se reuşi calmarea situaţiei, grupul devenind mai agresiv.

În acel moment, unul dintre jandarmi, după efectuarea somației, a tras un foc de avertisment în plan vertical. Pentru că existau agresiuni față de forțele de ordine, jandarmul a tras cu arma asupra unuia dintre agresori, glonțul lovindu-l pe acesta în zona piciorului.

La fața locului a fost solicitată o ambulanță. Până la sosirea echipajului medical, cei doi jandarmi i-au acordat primul ajutor barbatului, aplicându-i un garou. Acesta a fost ulterior transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Facem precizarea că bărbatul se află în afara pericolui.

Cazul a fost preluat de polițiști pentru continuarea verificărilor. De asemenea, sub coordonarea procurorului de caz, se fac cercetări pentru infracțiunea de ultraj.”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov, Luiza Dănilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.