Țara Făgărașului, în cursa pentru destinația anului 2023. Putem vota până în 7 aprilie

Țara Făgărașului a intrat din nou în cursa pentru DESTINAȚIA ANULUI! Asta după ce în 2020 a primit acest titlu și șansa de a fi vizitată de tot mai mulți turiști, dar și de  bloggeri de călătorii, care au vrut să descopere minunățiile zonei noastre. Așadar, până în 7 aprilie, făgărășenii, dar și cei care cunosc și iubesc zona Făgărașului, pot acorda un vot Țării Făgărașului, pentru a fi din nou în topul destinațiilor din acest an.

Că stăm „pe o mină de aur“ este o certitudine. Această bogăție, dată-n dar de divinitate, cu munții cei semeți și peisaje ce îți taie respirația, cu apa rece și cristalină ce îți potolește setea, cu Oltul, cu Cetatea Făgărașului, cu salba de mănăstiri de la poalele Făgărașilor, cu oamenii primitori, cu bucatele alese și cu tot ce oferă Țara Făgărașului, poate fi descoperită de tot mai mulți turiști. Una din posibilități este ca Țara Făgărașului să obțină din nou titlul de „destinația anului“.

Făgărășenii și nu numai pot vota pe platforma www.destinatiaanului.ro, la capitolul „Tărâmuri cu istorie și tradiție“- Țara Făgărașului. 

unde zona noastră este în competiție cu Bucovina și Botoșani.

De asemenea, la categoria Destinații Gastronomice a fost nominalizat și un restaurant din Făgăraș- Casa Terra.

Votul a început pe 20 martie și se va desfășura până pe 07 aprilie 2023.

Fiecare destinație participantă va primi un punctaj bazat pe voturile publicului, votul unui juriu de experți și un studiu sociologic.

Juriul este format din peste 100 de demnitari, primari și președinți de consilii județene, reprezentanți ai asociațiilor profesionale din turism, antreprenori, manageri și experți în strategie și comunicare de destinație, dar și bloggeri, jurnaliști și vedete media.

Mai multe detalii despre campanie in Regulamentul campaniei, pot fi accesate pe https://www.destinatiaanului.ro/ .

 

One thought on “Țara Făgărașului, în cursa pentru destinația anului 2023. Putem vota până în 7 aprilie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *