Hotelul de gheață se va deschide oficial în 10 februarie

Cel mai inedit proiect turistic al României, Hotelul de Gheață de la Bâlea Lac, se va deschide oficial în data de 10 februarie, în prezența ambasadorului Canadei în România, în Bulgaria și în Republica Moldova, Kevin Hamilton.

Tema Hotelului de Gheață de anul acesta este muzica. Cele 14 camere și 6 iglu-uri sunt decorate cu statui din gheață ale unor artiști iconici pentru muzica mondială, Madonna, Michael Jackson sau Elvis Presley, scrie oradesibiu.ro.  Deschiderea oficială a Hotelului de Gheață coincide cu startul unui concurs de fotografie ce are ca temă inedita construcție. Fotografi din toată țara sunt invitați să se înscrie în concurs. Marele premiu este de 1000 de euro în timp ce locurile 2 și 3 câștigă 200, respectiv 100 de euro. Cea mai interesantă fotografie va fi răsplătită, la rândul ei, tot cu 100 de euro.  Înscrierile în concurs se vor face între 1 și 9 februarie iar concursul propriu-zis va dura 10 zile, între 10 și 20 februarie. Fiecare concurent trebuie să înscrie în concurs un set de 10 fotografii ce au ca tema Hotelul de Gheață și împrejurimile de la Bâlea Lac și un set de 10 fotografii cu Palatul de Vară al baronului Brukenthal din Avrig. Fotografiile vor fi expuse în cadrul unei expoziții ce va avea loc la Palatul de la Avrig la începutul lunii martie.

Regulamentul și cerințele concursului pot fi consultate pe paginile de Facebook ale Palatului Brukenthal și Hotelului de Gheață, mai scrie sursa citată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *