Intabulează-ți gratuit proprietatea!

Peste câteva zile va demara campania de colectare a documentelor de la cetățenii din Boholț, com. Beclean, acțiune desfășurată în cadrul proiectului de înregistrare sistematică în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară a imobilelor din UAT Beclean, Proiectul vizează înregistrarea  imobilelor în sistemul de cadastru și carte funciară, în mod gratuit.

„Toți cetățenii sunt rugați să se prezinte la punctul de informare al SC Total Business Land SRL, în zilele de 16.03, 17.03, 20.03,21.03, la Căminul Cultural din satul Boholț, iar din data de 22.03 până în 31.03, la Primăria Beclean, cu următoarele:

-acte de stare civilă în original: copie CI/BI, certificat deces

-acte de proprietate în original: titlu de proprietate, extras CF, contract de vânzare-cumpărare, certificat de moștenitor, act de partaj, sentință judecătorească legalizată cu ștampila instanței.

Actele autentificate(acte notariale) vor fi prezentate în original, pentru realizarea de copii, legalizate de Primăria Beclean.

Cetățenii care au realizat pe cont propriu cadastrarea sunt rugați să se prezinte și ei cu documentele care atestă dreptul de proprietate, la același punct de informare“, se arată în anunțul  firmei care realizează aceste lucrări de cadastrare.

RemasterDirector_22abe5b5f

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.