Cu permis fals de Grecia, a fost prins conducând prin Făgăraș

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Făgăraș efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, după ce aceştia au oprit în trafic un conducător auto care a înmânat un permis de conducere, despre care poliţiştii au indicii că ar fi fals.

Astfel, la momentul depistării, poliţiştii au solicitat conducătorului auto, un bărbat de 27 ani, din localitatea Chendu, județul Mureș, să le înmâneze documentele pentru control iar, în timpul verificării legalităţii acestora, au observat că permisul de conducere prezentat de bărbat, ce ar fi fost emis de autoritățile grecești, nu prezenta elementele de securitate conforme cu cele ale emitentului.

De asemenea, poliţiştii au procedat la interogarea bazelor de date aparţinând Poliţiei Române, de unde a rezultat că bărbatul oprit în trafic nu este posesor de permis de conducere.

În continuare, faţă de cele constatate, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale şi uzul de fals”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *