Făgărășenii, invitați la o întâlnire în cadrul proiectului de Înregistrare Sistematică în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară

Reprezentanții Primăriei Făgăraș îi anunță pe cetățeni că în perioada imediat următoare vor demara lucrările de Înregistrare Sistematică în Sistemul Integrat de Cadastru și Carte Funciară a imobilelor din cadrul UAT Făgăraș, respectiv de intabulare a imobilelor din intravilanul și extravilanul municipiului. Termenul de finalizare a lucrărilor este de 4 ani, timp în care vor fi înregistrate etapizat toate imobilele din UAT Făgăraș.
Făgărășenii sunt invitați  marți, 28 februarie 2023, la Casa Municipală de Cultură Făgăraș, din strada Mihai Viteazul nr. 1, Făgăraș, începând cu ora 12:00, la prima întâlnire cu cetățenii din cadrul campaniei de informare a proiectului. Vor fi prezenți reprezentanții din conducerea Primăriei Municipiului Făgăraș, conducerea Oficiului de Cadastru si Publicitate Imobiliară Brașov și reprezentanți din conducerea firmei prestatoare.
În cadrul acestei prime întâlniri de informare publică, vor fi prezentate etapele și modul de desfășurare a lucrărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *