CNAIR a deblocat licitaţia pentru Lotul 3 al Autostrăzii Sibiu-Făgăraş

Compania de Drumuri a deblocat şi licitaţia pentru Lotul 3 al Autostrăzii Sibiu-Făgăraş după o suspendare de aprox. trei luni. Noul termen pentru depunerea ofertelor la contractul de proiectare şi execuţie pentru lotul 3, Arpaşu de Jos- Sâmbăta de Sus (18 km.) este 28 februarie, potrivit datelor din Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), scrie economedia.ro.

Anterior, CNAIR reluase procedura de achiziţie şi pentru Lotul 2 Avrig-Mârşa (lotul cu bardoul), de asemenea suspendat după o contestaţie admisă a constructorului WeBuild (Astaldi). Pentru lotul 1, Sibiu (Boiţa) -Avig cu o lungime de 14 kilometri, licitaţia rămâne deocamdată, suspendată, iar pentru Lotul 4, CNAIR ar urma să finalizeze evaluarea celor şase oferte primite de la constructorii Automagistral (Ucraina), BogArt-Coni (România), Ictaş, Makzol şi Mapa (Turcia) respectiv Asocierea Strabag -Geiger.

Autostrada Sibiu – Făgăraș are 68 kilometri (cu 5 km. drum de legătură Lot 4), cuprinde 4 loturi, iar durata este de 48 de luni din care primele 12 pentru proiectare și 36 de luni pentru șantier.

Mai mult AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.