Vești bune și din comuna Sâmbăta de Sus

Vin vești bune și din Sâmbăta de Sus. Primarul comunei anunță că zilele trecute au fost semnate contractele de finanțare cu fonduri europene pentru două proiecte depuse de administrația locală. Este vorba de un proiect de reabilitare a clădirii fostului CAP, dar și de un proiect pentru înființarea unui sistem de supraveghere video. Proiectele au o valoare de peste 1,7 milioane lei.
Sa terminam săptămâna cu o veste buna: zilele trecute am semnat contractele de finantare pentru cele doua proiecte depuse pe PNRR ( fonduri europene ) de către comuna noastră.
Proiectele “Reabilitare moderată clădire administrativă comuna Sâmbăta de Sus” ( fostul CAP ) in valoare de 1.010.390, 09 lei si  „Înființare sistem de monitorizare si siguranța a spațiilor publice” ( sistem de supraveghere ) , in valoare de 702.559, 17 lei, declarate eligibile, acum au obținut finantare.
In perioada următoare o sa demaram procedura de licitatie publica, pentru proiectare si executie la ambele lucrări si o sa începem demersurile pentru obținerea avizelor in vederea emiterii autorizației de construire.
La momentul actual acestea erau singurele proiecte ce puteau sa fie finanțate pe componenta C10- fondul local, care se pliau pe nevoile noastre.“, spune Nicolae Morariu, primarul com. Sâmbăta de Sus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *