„Cutiuța Călătoare” a ajuns cu daruri în Torcla și Lisa

Crăciunul este un moment bun pentru a dărui bucurie celor de lângă noi și mai ales oamenilor mai puțin norocoși. Proiectul „Cutiuța Călătoare“ a ajuns anul acesta înaintea sărbătorii Nașterii Domnului, la copiii din Toarcla și Lisa. Moș Crăciun a fost cel care le-a înmânat cadourile copiilor. El a fost însoțit de un ren și un om de zăpadă.

Au fost multe zâmbete și multă bucurie, ieri la școala din Lisa. A venit Moș Crăciun prin intermediul proiectului inițiat de către reprezentantele Asociației „Ia Călătoare“, prin proiectul numit  „Cutiuța Călătoare“. Copiii din această școală au primit daruri de la însuși Moș Crăciun.

„Este și pentru noi o mare bucurie să-l aducem pe Moș Crăciun copiilor din clasa a III-a și frățiorilor lor, de la Școala Lisa. Cu ajutorul oamenilor minunați care ne însoțesc în fiecare călătorie a cutiuței, am reușit să aducem o bucățică de bucurie cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. Am avut fericirea să-i ascultăm cântând, urându-ne sărbători fericite și vestind Nașterea Domnului. Mulțumim încă o dată tuturor celor care ne însoțesc, pentru altruismul, dragostea și bucuria cu care dăruiesc“, ne-a declarat Anca Bâtiu, coordonator proiect „Cutiuța Călătoare“.

Săptămâna trecută, Cutiuța Călătoare a ajuns în Toarcla iar Moș Crăciun a împărțit cadouri pentru 32 de copilași.

(Iulia Grecu)

IMG-20211222-WA0008 IMG-20211222-WA0007 IMG-20211222-WA0005 IMG-20211222-WA0006 IMG-20211222-WA0004

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.