Conducătorul unui ATV, urmărit de polițiști în Ucea de Sus

Polițiști din cadrul Postului de Poliție Ucea efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

În fapt, la data de 16 ianuarie 2023, în jurul orei 13.45, polițiștii au procedat la executarea semnalului regulamentar de oprire conducătorului unui A.T.V., ce circula pe raza localității Ucea de Sus din județul Brașov, conducătorul auto nerespectând indicațiile polițiștilor, continuându-și deplasarea.

Polițiștii au procedat la urmărirea vehiculului în cauză, cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei în funcțiune, conducătorul auto continuându-și deplasarea, ulterior oprind și abandonând A.T.V.-ul, iar în încercarea de a-și asigura scăparea, fugind în curtea unui imobil, iar ulterior în grădina acestuia, îndreptându-se spre extravilanul localității unde a fost interceptat de către polițiști.

Cadrele de poliție au stabilit identitatea conducătorului auto, acesta fiind un tânăr, în vârstă de 22 ani, din județul Brașov, iar în urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române au constatat faptul că vehiculul nu este înmatriculat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.