„Vulpea se afla lângă containerele de gunoi. Cred că s-a speriat și m-a mușcat“

Îngrijorător! Vulpea care dă târcoale de câteva săptămâni prin Făgăraș a atacat și mușcat un bărbat. Făgărășeanul ne-a trimis azi-noapte două poze și spune că a fost mușcat de vulpe, în zona blocurilor de la TRCL. În urmă cu puțin timp, am luat legătura cu el și ne-a povestit cum s-a petrecut totul. Vulpea se afla lângă containerele de gunoi, atunci când a sărit și l-a mușcat.

S-a întâmplat pe la ora 12.00 noaptea. Veneam de pe strada Câmpului și mă îndreptam spre circa de pe Negoiu, vizavi de blocurile TRCL, și acolo sunt containerele de gunoaie și de acolo a sărit pe mine. S-a speriat cred, m-a mușcat, după care a fugit spre biserica de pe Negoiu. Nu am fost încă la spital, dar o să merg“, ne-a spus Florin Bînzea.

Acesta este revoltat de faptul că nimeni nu ia măsuri iar animalul se plimbă zilnic printre blocuri și printre copii. Reamintim că în acest weekend, vulpea a fost filmată lângă blocul 5, de pe strada Parcului, în timp ce în zonă erau mulți copii. Aceasta a găsit mâncare lângă container și nu părea prea deranjată de gălăgia făcută de copii. De asemenea, săptămâna trecută, o fată din cartierul Gării a dat nas în nas cu vulpea, însă din fericire, întâlnirea nu a fost urmată de vreun incident.

Prezența vulpii a fost semnalată  pentru prima dată la începutul lunii noiembrie, de un făgărășean care locuiește tot în Zona Gării. Acesta a fost atacat de animal, chiar în fața blocului. Din fericire și acesta a reușit să scape doar cu o sperietură după ce s-a refugiat în scara blocului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.