A doua ediție a programului Rabla pentru electrocasnice va fi lansată pe 21 noiembrie

Cei interesați să-și înlocuiască electrocasnicele vechi cu unele noi pot cere bani de la stat prin intermediul programului „Rabla pentru electrocasnice“. După cum a anunțat miercuri Administrația Fondului pentru Mediu (AFM), cea de-a doua etapă a programului „Rabla pentru electrocasnice“, din acest an va fi lansată pe 21 noiembrie.

Și această ediție are, ca și precedenta, în afara de etapa înscrierii în aplicația informatică dedicată programului, alte trei etape, în cadrul cărora vor fi distribuite și vor putea fi folosite vouchere pentru trei categorii de electrocasnice.

După cum apare în calendarul AFM, cea de-a doua ediție a programului Rabla pentru electrocasnice din acest an va începe cu etapa preliminară, cea de înscriere a persoanelor fizice în aplicație, prin crearea conturilor de utilizator, care se va desfășura între 21 noiembrie (ora 10:00) și 25 noiembrie 2022 (ora 23:59).

E de subliniat aici că toate conturile utilizatorilor create în edițiile anterioare ale programului rămân valabile și pot fi utilizate și în această sesiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.