Biletele online la CFR Călători se pot cumpăra acum până la momentul plecării trenului

Începând cu data de 3 octombrie se pot achiziționa bilete online la CFR Călători până la momentul plecării trenului, și nu cu doar șase ore înainte, ca până acum.

De acum, poți să îți schimbi rapid planurile de călătorie. CFR Călători îți dă posibilitatea să achiziționezi biletul online, până în momentul plecării trenului. Compania a extins din această lună sistemul de vânzare online până înainte de plecarea trenului, pentru o serie de trenuri, lista acestora cuprinzând în prezent aproximativ 440 de trenuri. Astfel, din totalul trenurilor pe care CFR Călători le pune zilnic în circulație, cumpărarea biletelor online până la ora plecării trenului se face pentru 75% din trenurile InterRegio, pentru 65% din trenurile Regio Expres și pentru 32% din trenurile Regio”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul operatorului feroviar de stat, potrivit ClubFeroviar.ro.

În aplicaţiile online ale CFR Călători, serviciul „Bilete online până la plecare” este marcat cu o pictogramă dedicată cu simbolul “0m”. Serviciul “Bilete online până la plecare” este disponibil deja pentru călătoria cu vagoane cușetă/dormit, precum și pentru trenurile de pe ruta Bucureşti Nord – Aeroport Henri Coandă, Brașov – Constanța etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *