Invitație la concert cu Direcția 5 și Armonia Group

Dacă nu v-ați făcut încă planuri pentru weekendul următor și nu știți în ce direcție să mergeți, alegeți să îl începeți „brambura”! Vineri, 9 septembrie, de la ora 19.00, în Brambura Park de pe Valea Avrigului va fi multă voie bună, atmosfera fiind întreținută de una dintre cele mai iubite trupe din România: Direcția 5. De asemenea, cunoscuta formație din Țara Făgărașului, Armonia Group, va concerta în deschiderea evenimentului. 

Vizitatorii vor putea asculta, cu această ocazie, unele dintre cele mai cunoscute refrene ale formației. „Am știut”, „Mi-e dor de tine”, „O fată ca ea”, „Vine o vreme” și „Îți mulțumesc” sunt doar câteva dintre hit-urile Direcția 5.
O toamnă în direcția … Brambura! Brambura Park, provocarea distracției din acest an, intră în toamnă cu un concert de zile mari! Direcția 5 cântă live – pentru voi – vineri, 9 septembrie! Te așteptăm în cel mai cel parc de distracții dintre toate să te bucuri de muzică super, în aer liber și curat de munte, la un pas de o casă întoarsă (la propriu)!”, au transmis reprezentanții Brambura Park.
Potrivit acestora, în deschiderea serii va concerta cunoscuta formație din Victoria, Armonia Group și Victor Hoajă, iar după programul Direcției 5 va fi un after-party, marca Brambura.
Rezervări la terasa Brambura, precum și informații privind biletele pentru concert sunt disponibile la numărul de telefon 0723602594.

Brambura Park, cel mai nou parc de distracții din județul Sibiu, situat în Avrig, pe Valea Avrigului, nr. 580, aduce laolaltă multiple posibilități de distracție și relaxare atât pentru copii, cât și pentru adulți: casa întoarsă cu josul în sus, mini zoo, locuri de joacă și food zone. Atracția principală a parcului este cu siguranță casa întoarsă, o noutate absolută, cel puțin în această parte a țării.

armonia grup

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *