Transfăgărășanul, luat cu asalt. Mii de turiști au urcat duminică pe unul din cele mai frumoase drumuri din lume

Au fost mii de turişti care au fugit de căldură şi au urcat duminică pe unul din cele mai frumoase drumuri din lume. Astfel că Transfăgărăşanul a fost mai aglomerat ca multe drumuri de tranzit din țară. Turiştii au fost nevoiţi să stea cu maşinile în cozi formate pe câţiva kilometri pentru a ajunge la Bâlea Lac. Nu au lipsit nici incidentele din trafic și două maşini s-au ciocnit frontal.

Transfăgărăşanul rămâne una din atracţiile turismului românesc. Mii de turişti români, dar și străini ajung pe drumul dintre nori în zilele toride de vară. Aşa s-a întâmplat şi ieri, când Transfăgărăşanul a fost foarte aglomerat. Turiştii au fost nevoiţi să stea cu maşinile în cozi formate pe câţiva kilometri pentru a ajunge la Bâlea Lac.

De parcă nu era de ajuns,  a avut loc și un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

IMG_20220807_170225În urma impactului, o tânără de 23 de ani a fost rănită, fiind transportată de SMURD la spital. “ISU Sibiu a intervenit de urgență cu echipajul SMURD de la cota 2000 și un echipaj SMURD de la Punctul de Lucru Avrig, pe Transfagarasan la un accident rutier unde au fost implicate două autoturisme. La fața locului echipajele au evaluat medical 8 persoane dintre care o tânără în vârstă de 23 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale. Aceasta este conștientă și este transportată la UPU Sibiu având un traumatism cranio cerebral”, a informat ieri Sg. maj. Andreea Stefan, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, citat de oradesibiu.ro.

IMG_20220807_173627 IMG_20220807_173625 IMG_20220807_173602

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *