Festivalul motocicliștilor „Rezistența Făgăraș – Bike Fest“, în acest weekend, la Făgăraș

 Motocicliști din toată țara și nu numai se vor întâlni în acest weekend la Făgăraș, la cea de-a treia ediție a festivalului „Rezistența Făgăraș – Bike Fest“. Vor fi 3 zile și 2 nopți de muzică rock, motoare și, poate cel mai important, o priveliște perfectă cu Munții Făgăraș, din locația festivalului, Dealul Galațiului, anunță organizatorii.  
program bike festDin 12 august până în 14 august va fi mare party la Făgăraș. Pe scena festivalului, organizat ca în edițiile precedente pe Dealul Galațiului, vor urca:  Zdob și Zdub, Bucovina, Zob, The Rock, Sur Austru, Frații Jdieri, Icar, Nightmarion, Myst.
Ca de obicei nu vor lipsi parada moto, zonă de food & drinks – concursuri – suveniruri & buy stuff – sports & adventure – chill zone – ZONĂ de CAMPING.
Parada moto va începe la ora 13.00, de la locația evenimentului respectiv pe DJ 104D și se continuă pe același traseu: Str. Gheorghe Doja- Str. Podului- Str. Mihai Viteazul – Bulevardul Unirii (până în sensul giratoriu în intersecția cu Doamna Stanca)- Bld. Unirii(până în sensul giratoriu din intersecția cu Str. Câmpului Nou)- Str.Mihai Viteazu – Str. Podului – Str. Gheorghe Doja – locația evenimentului.
Intrarea se face pe bază de brățară de acces, iar prețul unei brățări este de 80 de lei (per intreg eveniment). Acestea pot fi achiziționate direct de la intrarea principală a festivalului, anunță organizatorii pe pagina evenimentului.
sursa: facebook – https://www.facebook.com/rezistentabikefest

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.