Dosar penal pentru un tânăr depistat la volanul unui utilaj agricol, fără a deține permis de conducere

Polițiști din cadrul Secției de Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 335, alin. (1) și alin. (3) din Codul Penal.

În fapt, la data de 02 august 2022, în jurul orei 16.50, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 17 ani, care conducea un utilaj agricol pe raza localității Ucea de Sus, din județul Brașov.

În urma verificărilor efectuate în baza de date a Poliției Române a documentelor personale și ale vehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar utilajul agricol i-ar fi fost încredințat, spre a fi condus pe drumurile publice, de către tatăl său.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *