Karatiștii făgărășeni pleacă la o competiție europeană în Olanda

Competiție importantă pentru karatiștii făgărășeni. Sportivi de la cinci cluburi din Țara Făgărașului vor participa săptămâna aceasta la Campionatul European SKIEF, care se desfășoară în Olanda, în perioada 27-31 iulie.  23 de țări europene vor participa la acest campionat. 

Din țara noastră participă 60 de sportivi, dintre care cinci cluburi din Țara Făgărașului. Este vorba de 15 sportivi de la CSM Făgăraș, antrenați de Ioan Rîmbeț și Ionel Novac, 6 sportivi de la Azuma Dojo, antrenați de Cătălin Răduleț, 5 sportivi de la Chimia Victoria, antrenați de Cristian Iosipescu, 3 sportivi de la CSS Făgăraș, antrenați de Anne- Marie Matei Bora și un sportiv de la Viromet Victoria, antrenat de Cătălin Bucur.

kara2Sportivii făgărășeni vor participa la probele de  kata, kata echipe, kumite, kumite echipe, pe următoarele categorii de vârste: copii U12, mini cadeți 13-15 ani, cadeți, juniori, U20, seniori și veterani.

Eu sunt încrezător că ne vom întoarce cu rezultate bune, având experiența anilor trecuți, a campionatelor europene și mondiale de unde ne-am întors cu rezultate foarte bune. Din punctul meu de vedere suntem mult mai bine pregătiți, chiar dacă avem mulți debutanți în lot. Am început pregătirea pentru acest campionat european cu aproape doi ani în urmă și consider că suntem la nivel destul de bun și sperăm să ne ridicăm la nivelul acestei competiții“, ne-a spus Ioan Rîmbeț, antrenor CSM Făgăraș.

Delegația va fi condusă de președintele SKIF România, Bucur Cătălin, și secretarul SKIF, Radu Munteanu. De asemenea, din delegație fac parte și trei arbitrii, licențiați internațional: Cătălin Bucur, Ionel Novac și Aristide Ignătescu.

kara3Aș vrea să mulțumesc clubului pentru implicare majoră, sponsorilor care ne-au asigurat tot echipamentul și nu în ultimul rând părinților care ne-au fost alături“, ne-a mai spus Ioan Rîmbeț.

Le dorim mult succes sportivilor făgărășeni!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.