Proiect pentru construirea unei creșe la Victoria, în valoare de 15,5 milioane lei

Un proiect mult necesar în orașul Victoria este cel de construire a unei creșe, mai ales că în fiecare an sunt solicitări din partea părinților în acest sens. Astfel că autoritățile locale au căutat soluții pentru a realiza acest obiectiv în orașul de la poalele munților Făgăraș iar soluția privind fondurile a venit prin Planul Național de Redresare și Reziliență, unde a fost depus un proiect care vizează construirea unei creșe cu o capacitate de 70 de locuri, proiect în valoare de 15,5 milioane lei.
Primarul orașului Victoria anunță faptul că a fost depus un proiect pentru obținerea de fonduri necesare construirii unei creșe în oraș.
cresa vict8Am depus proiectul de construire a creșei din orașul Victoria pentru a obține finanțare prin PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență).
15.5 milioane lei este valoarea totală a proiectului.
Creșa va fi amplasată pe strada Stadionului, va avea 3520 de metri pătrați și este gândită pentru un număr de 70 de copii.
Zona de creșă va fi amplasată la parter și va cuprinde un spațiu de joacă, un dormitor, grup sanitar, o cameră de biberonerie și sterilizare, vestiar și depozit de jucării. Tot la parter vom avea zona tehnică (centrala termică, rezervorul de apă, etc), cabinetul medical, sala de mese și spațiul dedicat educatoarelor. La etaj vor fi amplasate birourile, spațiul pentru pregătirea mâncării și depozitarea alimentelor, precum și zona de întâlnire cu părinții.
Sunt foarte bucuroasă de această reușită și, totodată, sunt mândră de echipa noastră. Vreau să le mulțumesc din suflet colegilor mei, care au muncit din greu pentru a finaliza și depune proiectul!“, spune Camelia Bertea, primarul orașului Victoria.
cresa vict7 cresa vict6 cresa vict3 cresa vict2 cresa vict1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.