Peste 100 de căței și pisici, sterilizați la Victoria

În cea de a doua serie a campaniei de sterilizari, care s-a desfășurat în zilele de 16 si 17 mai, Asociatia Save A Life a reusit să sterilizeze 105 catei si pisici, in orasul Victoria.

Reprezentanții asociației aduc mulțumiri  echipei de doctori Andreea Vladescu si dr. Ciuciuc, dar și partenerilor de la Tierhilfe Hoffnung pentru suport.

received_429383162333668Este pentru al treilea an consecutiv, când continuăm campania de sterilizari gratuite pentru toți cei din orașul Victoria si imprejurimi, iar ceea ce fac, o fac din suflet si respect pentru aceste animaluțe. Cu toate acestea, inca mai gasesc pui abandonati si ceea ce e mai grav, persoane care nu doresc sa sterilizeze. Pentru ca acest lucru sa fie stopat, oamenii trebuie sa conștientizeze ca sterilizarea e solutia suprapopularii si inmultirii necontrolate. Nu fiți indiferenti! Implicați-va, ajutați și sterilizati!”,ne-a spus  Gabriela Streza, președinte Asociatia Save A Life.

Pentru că ne pasă, sterilizăm! Astăzi am ajuns într-un oraș micuț, cochet,cu oameni frumoși, inimoși, responsabili care au venit să și sterilizeze animalele! Mulțumim dragilor pentru implicare și pentru organizare!”, spune  dr Mihai Ciuciuc.

„Campaniile de sterilizare continua pentru locuitorii din orașul Victoria. Ne bucuram că oamenii sunt receptivi la ceea ce înseamnă sterilizarea animalelor cu și fără proprietari și înțeleg că asta este singura cale spre eradicarea abandonului și a animalelor străzii.”, spune dr Andreea Vladescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.