Guvernul a aprobat astăzi încă o propunere PSD din pachetul „Sprijin pentru România“: Ajutorul financiar pentru combustibil acordat transportatorilor și distribuitorilor!

Guvernul a adoptat miercuri o schemă o schemă de ajutor de stat pentru compensarea creșterii prețului la combustibil din cauza situației internaționale. Valoarea ajutorului acordat este de 50 bani pe litrul de combustibil, dar nu mai mult de 400.000 euro per întreprindere, echivalent în lei. Termenul limită de depunere a cererilor de compensare este 1 decembrie 2022.

Ajutorul de stat va fi sub forma unui grant acordat operatorilor economici licențiați în România sau în alte state membre ale Uniunii Europene, care efectuează transport rutier de mărfuri în cont propriu, contra cost sau transport de persoane, în mod regulat, inclusiv transport public local.

Guvernul a aprobat astăzi încă o propunere PSD din pachetul „Sprijin pentru România“: Ajutorul financiar pentru combustibil acordat transportatorilor și distribuitorilor! Este un ajutor care atenuează costurile transporturilor și, implicit, reduce impactul negativ al creșterii prețurilor produselor transportate.

Ajutorul de stat va fi sub forma unui grant acordat operatorilor economici licențiați în România sau în alte state membre ale Uniunii Europene care efectuează transport rutier de mărfuri în cont propriu, contra cost sau transport de persoane, în mod regulat, inclusiv transport public local.“, spune senatorul PSD Marius Dunca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.