22.02.2022 – Zi palindrom unică în istoria omenirii

Ziua de 22.02.2022 este dată PALINDROM, adică o dată care, citită și de la stânga la dreapta și de dreapta la stânga, este la fel.

22.02.22 – perioada de energii extreme. Dincolo de spectaculozitatea matematică a acestei date, numerologic vorbind această zi are o semnificație aparte.

Numărul 2 reprezintă energia pur feminină, sensibilă. În fața ei simțim că ne putem descurca mai ușor cu intuiția, empatia, că acordăm mai multă atenție relației cu ceilalți. Numărul 2 este despre a înțelege dualitatea și despre cum să cooperezi cu diferențele dintre oameni.

Numărul 20 combină energia numărului 2 cu energia numărului 0. Împreună reprezintă sacrificiul pe care îl facem pentru ceilalți, astfel încât toată lumea să aibă de câștigat. Fiecare om are nevoie de acest sacrificiu.

Numărul 22, ca și numărul 11, este considerat număr maestru. El reprezintă idealismul, spiritualitatea. În plus, el simbolizează acțiunea cu scopul împlinirii unui vis.

Numărul 222 are o putere aparte. El reprezintă materializarea visurilor. Ce dorești? Ce vrei să realizezi? E vremea să ieși din zona de confort și să faci ceea ce trebuie.

 

 

Sursa: RTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *