Fată de 16 ani din Codlea, de negăsit din toamna anului trecut. Ați văzut-o?

Poliția Municipiului Codlea a fost sesizată  de către o femeie din municipiul Codlea, județul Brașov, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 16 ani, a plecat de la domiciliu, pentru a merge la școală, la data de 28 septembrie 2021 și nu a revenit până în prezent. La momentul plecării voluntare, familia nu a fost de acord cu mediatizarea cazului.

Semnalmente: înălțime aproximativ 1,65 m, greutate 50 kg, ochi căprui, păr negru, tuns scurt, băiețește, constituție atletică, fără semne particulare.

La momentul plecării tânăra era îmbrăcată cu pantaloni de trening de culoare gri, geacă de culoare albastră cu gri, pantofi sport de culoare roz cu portocaliu, ghiozdan de culoare roz.

Nu are asupra sa telefon mobil.

Tânăra este cunoscută cu plecări repetate de la domiciliu, aceasta fiind depistată de către polițiști sau revenind singură la domiciliu.

Persoanele care pot furniza informații cu privire la persoana în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112, se arată în comunicatul transmis de IPJ Brașov. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *