VIDEO. Urs hrănit de șoferi pe Transfăgărășan

Imagini cu un urs pe Transfăgărășan au devenit virale în mediul online. Ursul a fost filmat zilele trecute în timp era hrănit de un șofer.

Un urs a fost surprins în timp ce se apropia de mașinile oprite să îl admire. În filmare, ursul se îndreaptă spre una dintre mașini, mergând în două labe, să prindă mâncarea pe care șoferul o aruncă spre el. Mai apoi, ursul a continuat să se hrănească în mijlocul străzii. „Ce interesant! Nu m-am gândit să văd un urs azi. Vorbeam mai înainte ce ar fi dacă ne-am întâlni un urs că îmi e frică, dar uite că nu îmi e tare frică, mai ales că este încă puișor”, se aude pe fundalul videoclipului.

Reprezentanții AJVPS Sibiu au repetat de mai multe ori că hrănitul animalelor sălbatice este periculos. „Nu avem niciun motiv să mergem să le dăm mâncare sau să ne apropiem de ei. Sunt animale sălbatice și imprevizibile”, spunea Alex Mareș pentru Ora de Sibiu.

Videoclipul cu ursul pe Transfăgărășan are peste 500.000 de vizualizări și a strâns aproape 6000 de aprecieri și sute de comentarii și distribuiri. Mai mulți internauți au sugerat ca oamenii să nu mai hrănească urșii, „Nu mai hrăniți urșii! În loc să le faceți bine îi învățați să vină la om ceea ce nu e bine”, „Nu le mai dați mâncare, de asta se întâmplă toate atacurile”, sunt comentariile care predomină.

sursa>oradesibiu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.