Minora răpită la Tălmaciu a fost găsită în Sibiu

Update

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Sibiu au anunțat joi după amiază că au reușit depistarea minorei Căldărar Maria. Fata răpită era în municipiul Sibiu. Minora nu a fost victima vreunei infracțiuni comise cu violență. În aceste condiții, alerta de răpire este ridicată.
”La sediul IPJ Sibiu este condus un tânăr de 13 ani, în prezența căruia se afla minora la momentul depistării, în vederea stabilirii cu exactitate a circumstanțelor în care s-a produs răpirea acesteia, stabilirii tuturor persoanelor implicate și luării măsurilor legale care se impun”, spun cei de la IPJ Sibiu.

Știre inițiala

O fată de 13 ani din localitatea Tălmaciu, județul Sibiu, a fost răpită miercuri, informează Poliția Română care a constituit o celulă de criză și a activat mecanismul „Alertă răpire copil”. Conform poliției, minora a fost băgată forțat de patru persoane într-o mașină marca BMW, de culoare albă.

„La data de 9 februarie, în jurul orei 21,20, a fost sesizată răpirea unei minore, în vârstă de 13 ani, Căldărar Maria, din localitatea Tălmaciu, judeţul Sibiu. Din cercetări a reieşit că minora, în timp ce se afla în curtea unui imobil din localitatea Tălmaciu, a fost luată cu forţa de patru persoane necunoscute şi introdusă într-un autoturism de culoare alb, marca BMW, după care s-ar fi deplasat într-o direcţie necunoscută”, se arată într-un comunicat al IPJ Sibiu.

La faţa locului, s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, pentru identificarea autoturismului în cauză.

S-a declanşat mecanismul „Alertă răpire copil”, constituindu-se celula de criză, mai precizează IPJ Sibiu.

Cei care pot oferi date care să conducă la depistarea minorei în cauză sunt rugaţi să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.