A fost așezată ultima țiglă pe acoperișul viitoarei grădinițe de pe strada Negoiu

A fost așezată ultima țiglă pe acoperișul viitoarei grădinițe de pe strada Negoiu. În prezent se realizează instalațiile electrice, de încălzire și sanitare, urmând executarea finisajelor interioare și exterioare. Implementarea proiectului, începută în vara anului 2021, a ajuns la 55%.
După finalizarea lucrărilor, aici vor învăța copii repartizaţi în 4 grupe, iar fiecare grupă va dispune de o sală de clasă. Clădirea va mai avea un spațiu multifuncțional, un vestiar, un cabinet medical, un izolator cu grup sanitar propriu, două grupuri sanitare pentru copii, un grup sanitar care va deservi și persoanele cu dizabilităţi, un depozit, un oficiu, o terasă acoperită și una neacoperită. Suprafaţa desfăşurată a viitoarei unități de învățământ preșcolar este de 603,42 mp, anunță reprezentanții Primăriei Făgăraș.
Proiectul este realizat în cadrul parteneriatului încheiat de Primăria Municipiului Făgăraș cu Ambasada Statelor Unite ale Americii – Biroul de Cooperare în Domeniul Apărării. Investiția are o valoare de 1.589.852,10 lei.
gradinita 1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *