Sala de sport de la Școala Gimnazială „Ovid Densușianu”, finalizată la începutul anului viitor

Sala de sport de la Școala Gimnazială ” Ovid Densușianu ” va putea fi folosită de elevi la începutul anului 2023, potrivit constructorilor. În acest moment s-au început procedurile de închidere a lateralelor, care vor fi finalizate săptămâna viitoare. Urmează apoi  procedurile de finisaje și dotările interioare, transmit reprezentanții Primăriei Făgăraș.

FB_IMG_1664951566229Reamintim că întreaga suprafaţă construită este de 1.045 mp, după un proiect tip, în cadrul subprogramului „Săli de sport“, realizat prin cadrul Programului Național de Construcții de Interes Public sau Social, derulat de Compania Națională de Investiții. Sala de sport are un regim de înălțime P+1. Parterul va fi dedicat sportivilor și activităților pe care le vor desfășura, iar spațiul de la etaj este dedicat spectatorilor.
Proiectul este realizat cu fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Contractul de proiectare și execuție, în valoare de 6,96 milioane de lei, a fost semnat de către Compania Națională de Investiții în decembrie 2019. Demararea lucrărilor a fost amânată din cauza neînțelegerilor apărute între constructor și proiectant, care s-au rezolvat rezolvat într-un final.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.