Rabla pentru electrocasnice: 6 mai şi 2 decembrie

Administraţia Fondului de Mediu (AFM) a publicat calendarul programelor de finanţare pentru 2022, potrivit căruia programul Rabla pentru electrocasnice se va desfăşura în doua sesiuni. Prima sesiune va fi lansată pe 6 mai 2022, iar a doua pe 2 decembrie 2022.
În program vor fi eligibile nouă categorii de produse: maşini de spălat rufe inclusiv uscător, maşini de spălat vase, aparate frigorifice, uscătoare de rufe, aparate de aer condiţionat inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, televizoare, aspiratoare, laptopuri şi tablete.
Cei care doresc să beneficieze de acest program, trebuie să intre în platforma de pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu şi să îşi genereze contul de utilizator.
Publicarea Ghidului de Finanţare în Transparenţă va avea loc în data de 11 februarie, conform calendarului AFM. Bugetul alocat Programului în anul 2022 este de 100 milioane lei. Prima sesiune va avea un buget alocat ce se ridică la 40 de milioane de lei. A doua sesiune va avea un buget alocat ce se ridică la 60 de milioane de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *