Festivitate la începutul unui nou an de instrucție

Începutul de an a fost marcat într-un cadru festiv la Centrul Național de Instruire Întrunire „Getica“ din Cincu. Militari din garnizoanele Cincu, Smârdan și Babadag au participat la festivitatea de deschidere a unui nou an de instrucție în cadrul căreia a fost prezentat mesajul Șefului Statului Major al Apărării iar comandanții unităților au prezentat rezultatele anului care s-a încheiat.

În data de 10.01.2022, militarii Centrului Național de Instruire Întrunită „GETICA” din garnizoanele Cincu , Smârdan și Babadag au început un nou an de instrucție. Cu această ocazie s-au organizat și desfășurat festivitățile de deschidere specifice acestui eveniment, în cadrul cărora a fost prezentat mesajul Șefului Statului Major al Apărării, iar comandanții structurilor au prezentat rezultatele obținute în anul de instrucție 2021 precum și obiectivele de îndeplinit în anul 2022.
Finalul festivităților a fost marcat de defilarea efectivelor și deplasarea pe terenul de instrucție.
Urăm mult succes tuturor în anul de instrucție 2022 și îndeplinirea tuturor obiectivelor.“, se arată în informarea postată pe pagina de socializare.
foto: facebook
cincu 1 cincu2 cincu3 cincu 4

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *