A fost semnat contractul pentru realizarea unei policlinici la standarde europene în Făgăraș

Vești bune pentru locuitorii Țării Făgărașului! Ieri, primarul municipiului Făgăraș, Gheorghe Sucaciu, a semnat contractul pentru proiectarea, executarea și dotarea noii policlinici din cadrul Spitalului Municipal. Aceasta va fi amenajată în clădirea fostei pediatrii, după ce Primăria Făgăraș a obținut fonduri europene în valoare de peste 10 milioane lei.

pediatrieÎn primăvara acestui an, la inaugurarea noului spațiu al Pediatriei de la Spitalul Municipal Făgăraș, spuneam că vechea clădire în care a funcționat va fi reabilitată. Anul viitor începe procesul de transformare a acesteia în Ambulatoriu Integrat, unde vor fi primiți pacienții care au nevoie de asistență medicală de specialitate.
Am semnat astăzi cu asocierea de firme Europan Prod – Road Construct contractul pentru proiectarea și executarea lucrărilor de reabilitare și modernizare, în valoare de 3.494.221,45 lei (fără TVA). De asemenea, am semnat cu Versa System contractul pentru furnizarea de echipamente și dotări, în valoare de 5.136.790 lei (fără TVA).
Valoarea totală a investiției este de 11.339.458,00 lei, finanțată prin Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020. Din această sumă, 10.465.752,78 lei sunt bani nerambursabili, iar diferența reprezintă cofinanțarea municipalității din bugetul local.“, spune Gheorghe Sucaciu, primarul Făgărașului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *