Cutiuța Călătoare: Daruri pentru copiii din Lisa și pentru cei de la Pediatria Făgăraș

Se apropie Crăciunul și cu siguranță Moș Crăciun este așteptat de toți copilașii. Doar că la unii dintre ei, bătrânelul cu barbă albă ajunge cu dificultate. De aceea, reprezentantele asociației „Ia Călătoare“ îl vor ajuta și anul acesta pe Moșul să ajungă la mai mulți copii din Lisa, dar și la cei care sunt internați în ajunul sărbătorii „Sfântului Nicolae“, la Pediatria Făgăraș.

„Cutiuța Călătoare de Crăciun 2021 merge în acest an la Lisa, pentru că, așa cum am mai spus, nu alegem noi copiii, mai degrabă ne aleg ei pe noi. Povestea începe cu un apel pe care învățătoarea lor l-a făcut într-o platformă online, prin care solicita ajutor pentru achiziționarea unei multifuncționale, necesară activităților de la clasă. Din fondurile noastre, pe care le avem din donațiile făcute de membrii comunității din Țara Făgărașului am achiziționat această imprimantă și ne-am gândit atunci ca bucuria să fie dublă și să mergem către acești copii cu bucurie și să le ducem tot felul de daruri de Crăciun. După apelul pe care l-am făcut aseară, deja 10 copilași au donatori. Îi așteptăm pe cei care au fost alături de noi în campaniile anterioare sau pe cei care își doresc să facă o faptă bună, să aducă un zâmbet pe fața unui copil să ne contacteze. Urmează să punem la dispoziție și numere de telefon pentru o comunicare mai ușoară”, a declarat coordonatoarea ”Cutiuței Călătoare”, Anca Bâtiu.
Dacă vreți să vă alăturați acestui proiect de binefacere găsiți lista copiilor și nevoilor acestora pe pagina de facebook a „Cutiuței Călătoare“. Tot prin proiectul „Cutiuței Călătoare de Crăciun“ vor ajunge daruri și la copiii care vor fi internați în Ajunul Sfântului Nicolae la Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Făgăraș.

„Un alt gând al nostru a fost către copiii de la Secția de Pediatrie din spitalul Făgăraș astfel încât în 5 noiembrie, de Moș Nicolae vom împodobi un brad de Crăciun și vom pune în papuci daruri, pentru copiii care vor fi acolo. Sperăm să fie cât mai puțini, dar dacă au nevoie de asistență medicală măcar să le aducem un pic de bucurie. Brăduțul a fost deja donat de o persoană din Făgăraș, avem deja globurile și tot ce e necesar de a împodobi brăduțul” a mai adăugat Anca Bâtiu.

(Iulia GRECU)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.