Tu știi ce fel de cărucior trebuie să-i cumperi bebelușului tău? 3 aspecte de care să ții cont

Atunci când devii părinte încetezi să te pui pe tine pe primul loc, iar toată atenția și energia ta se îndreaptă către nevoile celui mic. Ca orice părinte, vrei să te asiguri că bebelușului tău nu-i lipsește nimic și încerci din răsputeri să-i asiguri tot confortul. Cu toate acestea, trebuie să găsești întotdeauna soluții care să fie practice și confortabile atât pentru cel mic, cât și pentru tine. Un factor important care contribuie la acest lucru este căruciorul. Pentru a-ți ușura munca de părinte, în momentul în care te cumperi un cărucior pentru cel mic trebuie să ai în vedere cele mai importante trei aspecte care cu siguranță îți vor fi de folos. Pentru a afla mai multe detalii utile, citește acest articol.

Iată cele trei lucruri primordiale pe care trebuie să le ai în vedere:

      1)    Căruciorul trebuie să fie cât mai ușor de manevrat

 Primul aspect de luat în calcul este flexibilitatea căruciorului. Gândește-te, spre exemplu, la zilele în care trebuie să ajungi urgent undeva și trebuie să-ți iei copilul cu tine. Cea mai practică variantă pentru tine este un cărucior sport pentru cel mic de la Babyneeds.ro care să aibă o greutate redusă și să fie ușor de manevrat pe tot parcursul utilizării. Totodată, ar fi indicat să te orientezi către un cărucior cu suspensii pentru a asigura confortul bebelușului în timpul deplasării și pentru a-ți fi cât se poate de ușor să-l manevrezi. 

      2)  Spațiile de depozitare reprezintă un plus

Un cărucior care îndeplinește mai multe funcții este întotdeauna o alegere potrivită, așadar asigură-te că spațiile de depozitare sunt nelipsite atunci când achiziționezi un cărucior pentru că cel mai bun cărucior este acela care este comod pentru cel mic și în același timp ușurează și munca părintelui. În momentul când vei fi la cumpărături și vei folosi aceste spații de depozitare îți vei mulțumi pentru achiziția făcută. Totuși, să ai grijă să nu depășești greutatea maximă suportată de cărucior ca să nu riști să-l destabilizezi. De asemenea, poți depozita toate lucrurile necesare copilului care, după cum știi, nu sunt deloc puține, astfel încât nu vei mai fi nevoită să cari o geantă în plus.

       3)   Siguranța este de asemenea un factor important

Pentru a-i oferi micuțului tău siguranța de care are nevoie ar trebui să te gândești la un cărucior care îndeplinește inclusiv următoarele funcții: spătar reglabil care îi asigură o postură comodă, centură de siguranță eficientă pentru o bună stabilitate și copertină cu fereastră transparentă care oferă acces vizual permanent pentru supravegherea copilului. Un mâner cât se poate de rezistent constituie, de asemenea, o funcție necesară pe care este recomandat să o ai în vedere.

Bineînțeles că există și alte criterii de selecție a căruciorului, precum culoarea sau materialul acestuia, însă cele trei aspecte detaliate anterior sunt cele prioritare pe care trebuie să le iei în calcul și care determină calitatea acestuia, mai ales în cazul în care ai un buget restrâns. Astfel, te vei bucura împreună cu bebelușul tău de plimbări lungi lipsite de incidente neplăcute.

Sursa foto: Pixabay.com

(articol de la partener)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *