Colegiul Național „Radu Negru“, cea mai mare promovabilitate la BAC

Astăzi, în jurul orei 12.00, au fost afișate rezultatele Bacalaureatului. Cele mai bune rezultate au fost obținute, ca în fiecare an, la Colegiul Național „Radu Negru“. Din cei 141 de candidați, doar 7 (atât din promoția curentă, cât și din cele anterioare) nu au reușit să treacă peste examenul maturității. Promovabilitatea la acest colegiu este 95%, situându-se în fruntea liceelor din Făgăraș. Cea mai mare medie la acest colegiu este de 9,86. De asemenea, s-au obținut note de 10 la Matematică, Logică, Istorie, Informatică sau Biologie.

La Colegiul Național „Doamna Stanca“ din cei 102 candidați au reușit să treacă examenul maturității 70 de absolvenți de liceu. Promovabilitatea la acest colegiu este de 68,6%. Cea mai mare medie la Bacalaureat la acest liceu este de 9.35.

La Liceul Teologic „Sf. Constantin Brâncoveanu“ din Făgăraș cea mai mare medie obținută la BAC  a fost de 9,63. De asemenea și la acest liceu câțiva elevi au obținut note maxime la Istorie. În ceea ce privește promovabilitatea, din cei 50 de candidați înscriși la BAC, doar 31 au fost declarați admiși, procentul de promovabilitate fiind de 62%.

La Liceul Tehnologic „Dr. Ioan Șenchea“ din cei 57 de candidați înscriși, doar 11 au trecut cu bine de examenul maturității, promovabilitatea fiind de 19,3%. Cea mai mare medie la BAC de la acest liceu a fost de 8,6.

La Colegiul „Aurel Vijoli“ doar 2 candidați din cei 23 înscriși la BAC au fost declarați admiși, promovabilitatea fiind de 8,7%. Cea mai mare medie la acest colegiu a fost de 7,23.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *