Care‌ ‌sunt‌ ‌cele‌ ‌mai‌ ‌confortabile‌ ‌modalități‌ ‌de‌ ‌ transport‌ ‌într-un‌ ‌oraș‌ ‌din‌ ‌România?‌

Luând exemplul țărilor din Uniunea Europeană, și România a reglementat transporturile, astfel încât mediul să fie cât mai puțin afectat de poluare. Cu toate acestea, deși este recomandat să folosești mijloacele de transport în comun, ba chiar să mergi pe jos atunci când condițiile meteo și distanța pe care o ai de parcurs îți permit, cel mai la îndemână pentru tine va rămâne tot folosirea mașinii personale pentru deplasare. Ei bine, află că acesta nu este singurul mod prin care poți să călătorești confortabil și eficient, în special într-un oraș aglomerat din România!

Care sunt cele mai la îndemână modalități de transport în țară?

  • Bicicleta electrică

Din ce în ce mai multe persoane preferă bicicleta electrică pentru a se deplasa prin oraș. Un avantaj major față de bicicleta clasică este, desigur, confortul pe care ți-l asigură. Nu este ușor să pedalezi 25 km până la locul de muncă, zi de zi, deși, cu siguranță, acest obicei ți-ar aduce beneficii majore asupra sănătății. Dacă nu vrei să obosești, dar în același timp, vrei să eviți ambuteiajele din trafic, atunci bicicleta electrică este perfectă pentru tine. Deși poate avea o autonomie de până la 40 km, trebuie să ai mereu acumulatori pentru biciclete electrice, în cazul în care se descarcă. Găsești astfel de acumulatori pe Sorgeti.ro, în mai multe variante și disponibile pentru bugete diferite.

  • Automobilul personal

Așa cum deja s-a spus, în general, orice persoană care deține un carnet de conducere preferă să meargă la muncă folosind automobilul personal. Înainte de a porni la drum, trebuie să ai în vedere câteva aspecte, pentru a-ți asigura o călătorie plăcută, sigură și fără peripeții:

  • ai suficient combustibil (sau măcar există o stație de alimentare în apropiere);
  • bateria auto este încărcată;
  • nu ai pană;
  • luminile de drum funcționează

Ai grijă ca toate aceste elemente să fie pe deplin funcționale, indiferent dacă te deplasezi pe o distanță scurtă sau lungă. În plus, trebuie să fii vigilent și să conduci cu atenție, astfel încât orice pericol să poată fi evitat. Într-adevăr, orice oraș din România e aglomerat, ba chiar haotic, mai ales referitor la trafic. Atributele unui șofer priceput nu sunt numai atenția și reflexele rapide, ci și răbdarea.

  • Trotineta electrică

O alternativă la bicicleta electrică este, desigur, trotineta electrică, modalitate de transport care a devenit din ce în ce mai populară în România. Nivelul de confort este, evident, mai scazut decat in cazul bicicletei si al autoturismului personal, pentru ca esti nevoit sa stai in picioare si sa-ti mentii echilibrul pe intreaga durata a calatoriei. Un avantaj pe care trotineta electrica il are este insa, viteza. Astfel, economisesti timp si ajungi mult mai repede la destinatie, ocolind aglomerația.

 

Trăiești în secolul vitezei, jonglezi cu o mulțime de treburi deodată, așa că orice truc care ți-ar putea ușura viața îți este de ajutor. O trotinetă electrică este o salvare, atât în ceea ce privește timpul economisit, cât și banii, deoarece costurile de întreținere a unei astfel de trotinete este mai redus. 

 

În concluzie, cele mai confortabile trei modalități de transport în România, care te-ar putea salva în orice situație, dacă aglomerația orașului în care trăiești și multitudinea deadline-urilor te sperie, sunt: automobilul personal, bicicleta și trotineta electrică!

Sursa foto: Unsplash.com

(articol de la partener)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *