Sătulă de bătăile concubinului, o tânără din Voila a sunat la 112

Polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Voila efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “violența în familie” (2 fapte).

În fapt, la data de 20 septembrie 2021, în jurul orei 18.40, polițiștii au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către o femeie, în vârstă de 21 ani, din localitatea Voila, județul Brașov, cu privire la faptul că ar fi fost agresată fizic de către concubinul său.

Cu ocazia cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că, pe fondul unor discuții în contradictoriu și al consumului de băuturi alcoolice, un bărbat, în vârstă de 28 ani, ar fi agresat-o fizic pe concubina sa. De asemenea, în continuarea cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că, anterior, respectiv la data de 19 septembrie 2021, femeia în cauză ar mai fi fost agresată fizic de către  concubinul său.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului s-a constatat faptul că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de bărbat.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Făgăraș, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.