Locuitorii din Victoria, așteptați la marea curățenie de toamnă din cadrul „Let’s Do It, Romania!“

După o curățenie generală din primăvară și până în vară, autoritățile orașului Victoria se pregătesc pentru marea zi de igienizare din cadrul campaniei naționale „Let’s Do It, Romania! “. În acest an, ziua de 18 septembrie este dedicată acestui eveniment iar locuitorii orașului de la poalele Munților Făgăraș sunt invitați să se alăture acestei campanii de curățenie. Autoritățile locale, prin primarul orașului Camelia Bertea, au transmis un mesaj despre această acțiune, pe pagina de socializare, specificând faptul că materialele necesare igienizării vor fi distribuite de Primăria Victoria.
Let’s Do It, Romania! se pregătește de cea de-a 8 a zi de Curățenie Națională, eveniment care anul acesta va avea loc pe
18 septembrie, zi în care voluntarii vor strânge deșeurile din natură.
Haideți să participăm în număr cât mai mare la această acțiune de strângere a deșeurilor aruncate pe spațiile verzi și locurile publice din orașul nostru.
Materialele necesare desfăşurării acţiunii (saci, mănuşi) vor fi distribuite de către personalul instituţiei noastre, în ziua desfășurării campaniei, la sediul Primăriei începând cu ora 9:00.“, este mesajul postat pe facebook de reprezentanții Orașului Victoria.
victoria let s do it

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.