Noua bază sportivă a Făgărașului, scoasă la licitație. Va fi construită lângă complexul de înot și agrement

Făgărașul va avea o bază sportivă pentru copiii făgărășeni. Aceasta va fi construită lângă complexul de înot și agrement, pentru care lucrările sunt în desfășurare, anunță primarul.

„Baza sportivă, despre care vă spuneam în luna februarie că ne-o dorim pentru copii, a fost scoasă la licitație de către Compania Națională de Investiții. Contractul pentru proiectarea, execuția lucrărilor și asistența tehnică din partea proiectantului are o valoare de aproximativ 1,7 milioane de euro. Aceasta va avea: teren de fotbal cu dimensiuni omologate UEFA și FRF (105m x 68m), cu nocturnă și tribune pentru 500 de spectatori; teren mic pentru minifotbal, handbal, baschet și tenis; clădire vestiare și administrativă; parcare.

Baza sportivă de tip 1 vine în sprijinul a peste 280 de tineri sportivi legitimați la clubul municipal, dar și a celor două grupe de copii care nu sunt legitimați încă. Aceasta va fi construită pe fostul teren de zgură al Nitramonia, în apropierea complexului sportiv de înot și agrement, realizat tot prin CNI, pentru care au început deja lucrările pe amplasamentul fostului ștrand din parcul „Regina Maria”, a explicat primarul Gheorghe Sucaciu, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.