Doi pompieri făgărășeni, recompensați astăzi la București cu Emblema de Onoare a MAI

Cinci pompieri au fost recompensați astăzi cu prilejul Zilei aniversare a Ministerului Afacerilor Interne și au primit Emblema de Onoare a MAI din partea Ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode. Printre aceștia și doi pompieri făgărășeni . Este vorba de Plt. adj. Lie George de la Detașamentul de Pompieri Făgăraș și Plt.maj. Valtizan Petre, de la Secția de Pompieri Victoria, informează purt. de cuv. al ISU Brașov, mr. Ciprian Sfreja.

FB_IMG_1626705135343Dumitru Mitică, Dănilă Mihai, Gălățeanu Ionuț, Lie George și Valtizan Petre sunt cei cinci pompieri care au fost recompensați cu prilejul Zilei aniversare a Ministerului Afacerilor Interne! Colegii noștri s-au remarcat prin faptele lor și curajul de care au dat dovadă în misiunile desfășurate.

În al patrulea an consecutiv în care se serbează Ziua Ministerului Afacerilor Interne, ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a acordat Emblema de Onoare a MAI angajaților din Poliția Română, Jandarmeria Română, Poliția de Frontieră, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și Inspectoratul General de Aviație al MAI, care s-au evidențiat prin acte de eroism, fapte deosebite sau acțiuni civice de amploare în sprijinul comunităților. Felicitări, dragi colegi! Suntem mândri de voi!“, este mesajul postat de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al României.

pompier2

 

FB_IMG_1626705130361 FB_IMG_1626705122025 FB_IMG_1626705118327

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.